השילוב המנצח – סגווי וקולינריה
יום גיבוש פופולארי ביותר הנו שילוב של חווית הסגווי המיוחדת וסיור קולינרי עם פולי השף בשוק "מחנה יהודה" בירושלים או שוק הפשפשים בתל אביב. מתאים לקבוצות עם 7-30 משתתפים.
בירושלים, נתחיל את היום בחווית ריחוף בסיור הקלאסי של העיר העתיקה. נגלוש ברחובות ירושלמים ונגיע עד מלון המלך דוד המפורסם, נרחף מול שדרת ממילא היפיפייה ונעלה לשער יפו ולעיר העתיקה. ניכנס לרובע הנוצרי הקסום ונקנח בתצפית מרהיבה מעל גגות ימין משה ומשכנות שאננים. אורך הסיור – שעתיים או שעה ורבע. בהמשך, נצא לסיור מרתק בשוק מחנה יהודה שיאתגר את כל החושים!
פולי, השף הירושלמי והמוכר יוביל אותנו לתוך הסמטאות של השוק, יכיר לנו את בעלי הבאסטות שיפתחו לנו טעימות מהסחורה הטובה ביותר שיש לשוק להציע. בין הטעימות יהיו החומוסיות הירושלמיות, גלידה ביתית, בורקס טורקי אתנטי, חלבה מקומית, מיצי בריאות ועוד.. במשך הסיור השף יעצור למופע של גילוף ופיסול בפירות וירקות שנקנים בשוק ויעביר סיור מלא בהומור, טעמים, ריחות וסיפורים. אורך הסיור כשעתיים וחצי.
בתל אביב, נתחיל את היום בריחוף נהדר על הסגווי כשברקע הגלים המתנפצים על שוברי הגלים של נמל יפו. נסגסג בין סירות הדייגים והמסעדות של הנמל ונבקר בפארק מדרון יפו החדש. לאחר תצפית מדהימה על קו החוף של תל אביב נמשיך לביקור קצר בטייל צ'רלס קלור ומוזיאון האצ"ל.
לאחר מכן, נמשיך לשוק הפשפשים הסמוך לחוויה קולינרית ותרבותית צבעונית וחווייתית. שוק הפשפשים הפך עם השנים למקום המפגש של מזרח ומערב לשילוב בית התרבות המקומית לתרבות היהודית שהגיעה מחלקים שונים של העולם. השוק משמש את תושבי האיזור לקניות ביום יום אך הפך עם השנים למוקד תיירותי שוקק בזכות הסיפור המיוחד שלו השזור עם יפו ותל אביב.